Tv eye.

Sommartider är ju en riktig lågsäsong när det gäller tv program av värde. Så hade det dock inte behövt vara i år. Jag har nämligen lyckats komma över en lista med program som av en eller annan anledning blivit kastade i sopkorgen. Nu är ju inte jag någon expert på området, men visst kan man väl tycka att åtminstone några av dem var värda ett lite bättre öde?

Sommarkorpen: Vi följer ett nomadfolk och deras resa genom Sverige och alla dess tomma hus. Familjen har en sommar på sig att fylla sina fickor fulla av guld och andra saker av värde medan husägarna befinner sig i sina sommarstugor. En extra tvist är att förre Robinson vinnaren Martin Melin följer deras fotspår och försöker genom sin oerhörda list locka in dem i sitt polisnät. Programledare är Alexandra Pascalidou.

Extreme homo makeover: Olle är en helt vanlig kille som bor i Kramfors. Att tillbringa sin tid i denna stad är dock inte alltid så lätt. När man dessutom gillar andra killar så har man ett oerhört stort problem på halsen. Följ Olles förvandling med start på Pridefestivalen i Stockholm. Goodbye stentvättade jeans, flanellskjortor och mopedmustasch. Hello moderiktiga tights, örhängen och fräcka polisonger. Programledare är Martin Björk.

Doktorn kan komma: Tv läkaren och våldtäktsmannen Jan Troilius har med sig ett gäng reportrar på sexbunkern där han numera opererar. Tiden där blir dock inte vad den brunbrände läkaren räknat med. Vi får bland annat se två rejäla gangbang, med Jan som passiv mottagare. Sänds helger klockan tolv. Känsliga tittare varnas. Programledare och uppviglare är Jan Josefsson.

Project Schumway: Allas vår 80-tals favorit Alf ska återupplivas. 25 dvärgar tävlar om den åtråvärda rollen. Följ dessa små, härliga människor genom allt från kattätar tävlingar till vilda orgier i sprit och strippor. Programmet leds av Arne Weise. Bonusmaterial: Grabbarna från fångarna på fortet flygs in och visar hur man springer jättefort samtidigt som fyra fingrar hålls rakt upp mot kameran.

Supersize vs Superskinny: En riktig brottarmatch utlovas. Iklädda endast trikåer ska det avgöras. Mathias Åström och Gustav Tägtström parar ihop sig för att försöka äta upp bröderna Patrik och Niklas Westling. De två förstnämnda har svultits i en vecka och bröderna har samtidigt tillbringat sin tid i en marinad gjord av Peter Harrysson. Programledare är Tina Nordström och domare är Ancha Westling. Vem offras först, Niklas eller Patrik?

Lyxfällan: En grop grävs framför innekrogen Laroy i Stockholm. Bakom denna placeras en flaska Dom Perignon och två kreditkort med ett innehåll på 500.000 vardera. Följ stekarna Carl och Erics kamp för att komma åt pengarna. Programledare är Emma Andersson. Extramaterial. Eric visar hur en backslick ska kammas på ett sätt som inte alls är olikt Christer Petterssons gamla slaglugg.



Ibland har jag väldigt svårt att se hur tv cheferna tänker. Jag hoppas och tror dock att åtminstone ett av programmen återkommer i en tv nära dig så småningom.


Kommentarer
Postat av: Frälsaren

vi vet alla vem som offras först.....rör inte paääääaaatriik!!

2008-08-04 @ 22:45:10
Postat av: skyttek

Jag tror på NICKLAS!!!



Fråga bara: Var det inte du och Bäpa som sprang med nycklarna på Fort Boyard?



Fakta: Se vad ett par extra tryck på return kan göra för en text!



Bra gjort my dear friend men det föringar dock inte påhoppet!

2008-08-05 @ 11:51:57
Postat av: skyttek

Jag betar ut på NIKLAAAAS!!!



Var det inte du och Bäpa som sprang omkring på Fort Boyard?



Kul att du äntligen hittat Returnknappen.

2008-08-05 @ 11:52:48
Postat av: Håkan

Även du verkar ha hittat någon form av returnknapp. Eller finns det dubblatexten knappar nu också? Jo,jag var med från start till mål, patrik hamnade i puberteten och fick sluta dock. Men du Laboule, du var väl också med ganska länge?

2008-08-05 @ 14:58:01
Postat av: Gurra

Helt allvarligt: kom du på allt det här själv? I så fall är du ett geni.

2008-08-05 @ 14:59:55
Postat av: håkan

Gurra: Vad kan jag säga. Ibland skiner solen även på ett hundarsel.

2008-08-05 @ 15:06:16
Postat av: Proffessorn

"de var tamifan de finaste ja hört sen ja konfimerade mig"

2008-08-05 @ 21:48:46
Postat av: Gremlin

Men hahaha Martin Melins polisnät, jag dör!

2008-08-12 @ 10:16:26
Postat av: Mija

Tänkte på det här med Alf, deltar du som en av dvärgarna Kråkan?? Mowhahahaha

2008-08-13 @ 22:24:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0