OhhhhOhhhOhOhOh...I wanna sex you up.

Texten ovan bör nog sjungas ut för att få den rätta effekten. Kommer ni ihåg den låten? Formidabelt usel var den iallafall. Jaja, jag har länge famlat omkring och letat efter något lite småsexigt att få lägga ut på sidan. Tyvärr så tillåter inte ledningen att man lägger ut alltför utmanande bilder. Men detta ligger ju helt i betraktarens öga.

Idag fick jag reda på att jag har en ny läsare på sidan, han var tydligen inte helt nöjd med den dock. - För mycket text, för lite porr, ska han enligt uppgift ha brölat ur sig. Eftersom jag är en man som värnar om mina medmänniskor så ska jag tillfredställa hans smutsiga behov lite. Så här har världens vitaste svarta person något att spräcka sina postverket byxor till. Håll till godo, Joachim " Bylle" Nylander.


Releasefest,den högra skålen har alkoholfri bål.

Eftersom tillgången till dator ständigt växlar för min del så har jag nu beslutat mig för att istället för att skriva om varje liten skitsak som kommer upp så ska jag leka lite Tom Hjelte och knåpa ihop en liten lista på aktuella ämnen som jag antingen retar mig på eller gillar. Och eftersom jag också är en otroligt kreativ själ så har jag naturligtvis också ett namn på den. Trumvirveln symboliseras på det här sättet: Asyuioywgsgölölkrattaatatatat. Här har ni den, Veckans StörEj/ StörMej lista.

STÖR EJ:

Elitserien: För min del får de gärna spela en miljon omgångar. Det blir ändå mer intressant än fotbolls allsvenskan. Kalmar leder den. De har en tangatrosa i sitt klubbemblem. Wow. Dessutom finns det alltid en tjusning att få se Mathias Månsson åka omkring i en specialbeställd hjälm som klarar av att skydda hans enorma huvud från sammanstötningar. Rykten säger att måtten är från Strimma-hjälmen utanför Timrå ishall.

Karaktär: Vissa har det, vissa har det inte. Att det numera också blivit ett slags skällsord i Härnösandstrakten gör mig så lycklig att Viagra får räknas som ett rent placebo piller i jämförelse. Viva förädrar på stan!

The Sonics: Fantastiskt band.


Mathias Åström: Om denne person fått en pizza för varje bra ide han kläckt ur sig skulle han vara oerhört smärt och vältränad. Det är han inte. Men nu får jag vika mig, det där med vetgirig frågesporten var en mycket bra ide. Så lycklig har inte en tjockis gjort mig sedan jag köpte en Salomon Burke skiva för några år sedan.

Idol- juryn: Nu har jag i och för sig bara sett ett avsnitt men den där flintskalliga mannen vid namn Bagge verkar oerhört sympatisk. Tvärtemot de två roll-on deodoranterna som suttit där i tidigare säsonger. Jag drömmer fortfarande mardrömmar om Peter Swartlings krokodilansikte kan jag säga. Det vill jag inte. Ditt as.


STÖR MIG:

Lars Anrell: Det räcker nu. Han var rolig när jag var 15. Sedan dess har jag utvecklats lite grann i alla fall. Det har inte han gjort. Floskeltoppen? Lika som bär? Krönikorna? Gammalt, äldre, äldst. Värst var förra söndagen när han publicerade en krönika om ett mobilsamtal han haft och kallade det för det bästa någonsin. Ring Gus en lördag klockan två på natten istället, det är något man vill läsa om. När går datumet för koppartak ut egentligen?

Bloggkrig: Den feta tanten Åström sjöng tidigt i år.

Vem kan slå Filip och Fredrik: Ganska många om jag får gissa. Men ganska så få ifall de får fortsätta välja deltagare. En chilenare vid namn Ivan som lyckades svara rätt på i runda slängar noll frågor under en timmes tid. Grattis. Programmet känns som en billig ursäkt för att de två ska få leva ut lite rockstjärne-poser vid varje deltävlingsvinst. Och att Ingvar Oldsberg ska få fortsätta vara lik grodan Kermit, vilket han är riktigt duktig på dock.

Magnus Nyström och Tomas Ros: Expressens respektive Aftonbladets hockeyorakel. Får de fortsätta ventilera sina åsikter så är snart Tidningen Ångermanland landets största tidning. Om man slutar skriva om bandy förstås. Vilket inte lär hända så länge Olle Larssons ande fortsätter att sväva över Västernorrland likt påsen i filmen American Beauty

Nu orkar jag inget mer. Ny lista nästa vecka. Kanske.


Rubber Soul.

Jag har efter den infekterade striden som utspelade sig i veckan på ett ytterst moget sätt hållt mig långt ifrån allt vad datorer heter. Eller slickat mina sår rena från den sista salvan pumphagel som Frost sköt igenom min torso snarare. Istället så har jag ägnat mig åt min ungdoms favorit sysselsättning, eller två favoriter kanske jag ska säga, men den andra återkommer jag till längre ner. Den jag menade var alltså ishockey.

Vi har nämligen spelat DM med mitt lag. Det gick väl lite sådär får jag väl säga. När undertecknad själv befann sig på läktarplats som hejaklacksledare vann vi mot Nyland med 3-1. När jag sedan äntligen fick chansen att snöra på mig skridskorna så förlorade vi med 6-0 mot Kramfors. Underbart. Dessutom lyckades jag göra illa min handled så illa att jag idag var tvungen att uppsöka vårdcentralen Blåsippan för lite konsultation av en expert.

Mina egna teorier kring skadan pendlade mellan allt emellan ett båtbensbrott, en spricka, en blixtsnabb elakartad tumör samt en medfödd defekt som visat sig först nu efter den kraftiga smällen. Något av dessa var jag tämligen övertygad om att det var. Chansen att få behålla underarmen uppskattade jag till en sisådär 15 procent.
Döm om min förvåning när då " läkaren" kommer in och känner och klämmer lite och sedan påstår att ett muskelfäste har gått sönder. Jävla kvacksalvare. Han menar alltså att ett par Alvedon Forte ska kunna rädda min framtida karriär? Jag ska fan se till att bli beroende av dem och anmäla honom för langning. Då kan han försöka skratta ut i tidningen Ångermanland efteråt. Utan licens.

Nu var det dock inte det som var det skrämmande med besöket utan vägen in till hans rum. Vilken resa. Två och en halv timme i ett väntrum som snarast kan liknas vid en cell Guantanmo Bay, fast med sämre kamrater runt omkring sig. Först ett gäng gamla människor som sitter och hostar sina lungor rakt ut i ansiktet på en. Sedan en medelklass som låter sina sjuka barn löpa omring och slicka på allt som rör sig. Sedan min kategori, yngre medelåldern tror jag att den kallas. Vi som stolt tillhörde denna tappra skara var jag, tre stycken eleganta damer och två fula killar.
 
När det gäller den här åldersgruppen vet man aldrig riktigt vad som är orsaken bakom besöket. Men klart är iallafall att man tittar oerhört misstänksamt på de andra. Jag gjorde ett snabbt överslag i huvudet och kom fram till att minst tre av dem var där för ett mindre smickrande klamydiatest. Sedan tittade jag upp och fick se att de tänkt samma sak om mig. Deras äcklade ansiktsuttryck skvallrade obönhörligt om att så var fallet. Jag kände att rodnaden spred sig som en eld i mitt ansikte. Satan i helvete tänkte jag, detta blir jobbigt att förklara, ska jag ställa mig upp och skrika att jag absolut inte är drabbad av denna köttsliga åkomma? Jag kände mig som apan i filmen Outbreak.
Då dök sköterskan upp och ropade ut- Lars Håkan Olsson, välkommen in. Jag reste mig upp och tittade mig omkring. Sedan började jag halta. Jag haltade något fruktansvärt, det skulle minsann visa dem att det var en skada jag led av, inte någon jävla sveda kring urinröret. Jag gick omkring därinne som en hallick i Bronx, haltandes på exakt samma sätt, en variant som  brukar kallas Gangstalimp och var väldigt populär i speciellt Timrå regionen i mina yngre dagar.
Jag tror att de köpte det rakt av.

Men bara vetskapen om att någon gång tvingas gå dit under former som inte alls är lika ärliga som mina gör att jag i framtiden kommer att bära gummihandskar kring min skadade hand när jag nästa gång ägnar mig åt favoritsysselsättning nummer två från ungdomen. Att onanera. Om inte annat så för att slippa få hår i handflatan.


Fråga Varg-Olle.

Då och då händer det att ni, underbara läsare, har lite bekymmer med livet och alla dess frågor. Inte helt oväntat väljer ni då att fråga ert personliga orakel om lite råd och hjälp. När denne inte svarar så faller det sig ganska naturligt att ni då frågar mig. Under de månader som denna blogg drivits har jag överöst med mail som innehåller frågor av de mest varierande slag, många angående mitt privatliv, många av sexuell karaktär, många rent av perversa, gemensamt är att de alltid är underhållande. Jag försöker så gott jag kan att svara på de flesta. Diskret då förstås. Vissa saker passar sig bäst mellan två personer. Men en del av dem är så fascinerande att det är svårt att inte visa dem för någon. Här har ni ett exempel som är helt omöjligt att inte delge er övriga läsare.



                                                Kära Varg-Olle.

Jag är en kille på 31 jordsnurr som har ett problem. Det är så att jag under en lång tid försökt få till stånd ett bråk med en man som driver en konkurrerande internet sida till mig. För några dagar sedan så trodde jag då att jag äntligen lyckats när han uppmärksammade min närvaro med en liten film som han fiffigt nog suttit och knåpat ihop. Länge satt jag och funderade ut ett sätt att hämnas. Nu jävlar ska han få tänkte jag... Men hur? Sedan slog det mig plötsligt. Eftersom jag är Modo-it av naturen så gör jag som de har gjort i alla tider och kommit undan med. Jag kidnappar helt enkelt hans ide och kallar den för min egen, precis som Modo gör med sina hockeyungdomar. Sagt och gjort, jag gjorde en film, jag gjorde två, jag gjorde tre och slutligen fyra... Ingen respons dock. Jag började skicka sms till honom och påminde honom om att kriget var igång nu. Inget svar då heller.Till saken hör att han på sistone mognat totalt. Tidigare kunde man alltid locka honom med en grogg eller något i den stilen. Men på slutet har han utvecklat en sån fruktansvärt stark karaktär att jag inte längre kommer åt honom. Han har blivit så jävla snygg också. Ser alltid fräsch och välvårdad ut. Jag känner mig själv som en slusk när jag är i närheten av honom. Hans skugga är så fruktansvärt kall....

Numera kan jag inte sova. Jag ligger i min säng och stirrar i taket. Varför svarar han inte? Varför i helvete? Är han så jävla stor så att han inte ens kan hedra oss vanliga dödliga med lite bråk? Fy fan... Sedan kissar jag på mig där i sängen. Det är så varmt och skönt. Tänk om det kunde vara så här jämt. Bara varmt och vått, det känns som om jag simmar i Stilla havet. Jag jagar sköldpaddor där, simmar efter dem och skriker att nu är kriget igång. De skrattar och svarar att de också vill bråka lite. Sedan blir det plötsligt kallt och obehagligt. Jag tänker på honom igen. Svara då skriker jag!  Jag blir så förbannad. Jag tar med mig min dator in på toaletten och sätter mig där resten av natten, han kanske svarar då? Det gör han inte. Då börjar jag sakta att pillra bort sårskorpor på min kropp. Det borde väl visa honom hur mycket jag lider. Sedan äter jag upp dem. Det smakar salt. Det gör säkert han också. Jag vill smeka hans kropp nu... Den ser så jäkla vältränad ut. Min ser ut som en jävla saccosäck numera. Men jag är ju också lite äldre... Jag borde verkligen börja träna igen. Kanske svarar han då?

Snälla Varg-Olle, hur ska jag göra? Jag är ju inte bög eller något. Om han bara kunde ge mig ett svar så skulle jag ju inte tänka på honom något mer, eller hur? Hjälp mig, du är mitt enda hopp.

Med vänliga hälsningar Mr "Morgonsnö."


Kära Frost.

Vissa saker gör man bäst i att inte peta alltför mycket i. En del krig kan man inte vinna. Du framstår ju som en modern Don Quijote för fan. Av beskrivningen att dömma så spelar han i en helt annan liga än du själv, han verkar mer mogen på något sätt... Sluta att vara en så inskränkt motherfucker, tänk på att internet kryllar av folk som inte vill annat än att ha en Beef med någon av din natur. Prova till exempel på Lunarstorm. Där finns en massa 14 åringar som inte annat vill än att bråka om allt. Ta hand om dig nu. Allt kommer att ordna sig. Lycka till, mvh Varg-Olle.

Ps. Det där med sårskorporna lät läskigt, prova idominsalva så läker det bättre. Ds


Bara de starka överlever.

Efter att igår fått utstå rena trakasserier kring min starka, numera spritfria personlighet så beslutade jag mig för att gå ner på stan och kika runt lite... Med mig hade jag en videokamera. Efter att planlöst ha gått omkring på krysset så log äntligen lyckan emot mig. Gömd i en buske så lyckades jag fånga detta samtal med kameran. Svag människa blir attackerad av fyra friska fläktar. Det får mig osökt att tänka på när en stackars antilop druckit alldeles för många groggar och blir uppraggad av ett par spiknyktra lejon på savannen.

Tyvärr så är jag inte vidare teknisk, så det kan hända att ni måste klippa och klistra lite...




http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=e3b62adf0202d7fe77cc9eddebaad8a1



Ass/ Face

Då och då händer saker som verkligen visar hur pass oslug man egentligen är. I förrgår skedde ett sådant ögonblick för mig. Filmen Face/Off gick nämligen på tv. Jag har väl försökt se den ungefär sju åtta gånger ungefär men alltid tvingats slå av den. Ni vet, i den filmen så möts John Travolta och Nicholas Cage som polis och tjuv och lite bla bla bla, pang pang pang, överskådespeleri och annat senare så byter man ansikte med varandra. Travolta blir ond och Cage god och exakt där så har de förlorat mig för alltid. I förrgår skulle jag då äntligen lösa gåtan om vem som är vem i filmen. Jag hade till och med skrivit upp namnen på ett papper för att kunna hänga med bättre, typ såhär: Cage- Ond- Nytt ansikte= God. Det gick sådär. Jag slog först mig själv i ansiktet för att verkligen förstå hur hjärnslö jag är, sedan slog jag distinkt och hårt på en knapp med nummer 3 på min fjärrkontroll, på den kanalen visades nämligen Sex and the city. Där är det lättare att följa med. Den gamla kåta är väl mamma till de tre andra?

Annars kan jag väl tycka att hela ideen med filmen faktiskt är ganska bra. Men en sak förbryllar mig. Varför var man tvungen att använda sig av de två absolut fulaste jävlarna i hela Hollywood. Är det för att ingen av dem skulle vinna på bytet i grund och botten?  Cage kommer jag alltid ha ett horn i sidan till, halvflint, överspelande och allmänt störig på alla sätt och vis. Travolta har egentligen samma tendenser. Fast med en stor jävla röv strax nedanför munnen.
Det finns förövrigt en lysande kommentar i början av filmen. När den gode John sitter i telefonen och väser ur sig- Fjärde tillägget? Det kan ni köra upp i mitt arsle! Stor humor.

En annan man som har en så kallad stjärthaka är Patrik Westling, och tro det eller ej, även han har haft en sådan dräpare. Det skedde på en geografilektion i gymnasiet när läraren delade ut sin 10 stencil på lika många dagar. Då brast det för Patrik som elakt stirrade in i  hennes substanslösa ögon, knycklade ihop papperet och sa- Ännu en stencil, den kan du köra upp i arslet! Oklart dock om han menade något av sina två eller hennes enda, modell hängröv. Klart dock var att Enok hämtade ut en svagt G i betyg.

------ Var imorse upp och såg mitt lag Team Härnösand träna, jag var inte med på planen. En kraftig jävla förkylning kommer att hålla mig borta på oklar tid. Förhoppningsvis fram till april. Det som fångade mitt öga var inte alla risiga flip eller sorgliga ursäkter till slagskott som korsade banan. Utan att vissa drack öl efteråt. Och att man försökte övertala undertecknad att följa deras exempel. Stark som jag är så förklarade jag dock vänligen men bestämt att jag inte längre sitter fast i spritens tunga bojor och att jag inte längre behöver grogg för att känna lyckans svalkande vindar mot mina kinder. Detta möttes av hånskratt och spridda burop. Vi får väl se hur ni mår imorrn runt halv tio era jävlar. Då har jag två varv runt elljusspåret i mina ben och ett huvud som mycket väl kan vara piggt nog för att göra ett nionde försök på Face/ Off. Svaga människor.

------- Kan också meddela att det här blir sista inlägget på länge, byter från och med måndag jobb och kommer då inte att ha tillgång till någon dator överhuvudtaget. Surt sade räven. So long suckers!

Canadian Club.

Efter en galen kväll i lördags, där jag på ett själviskt men föga överraskande vis försökte peta i mig all berusning som fanns i rörelse i stan så vaknade jag på söndag morgon med tungan liggande som en död groda i min mun. Efter att ha bänt loss den från gommen kom nästa upptäckt. Huvudvärken fick mig att tro att vågor av Point Break karaktär börjat slå i min vattenskalle. Fyra treo senare tittade jag på klockan. Fem i tio. Ingen fara på taket Håkan, starkt ändå att vara uppe så pass tidigt när bakfyllan visar sitt fula tryne? Nja, inte om man börjar jobba klockan tio. Mina ben, som har samma uppbyggnad som en tax, fattade då det avgörande beslutet att sätta igång att springa i ljudets hastighet i rikning mot jobbet. Usain Bolt skulle minsann få sig en match. Så var tanken. 25 minuter senare sprängde jag in mig genom jobbets dörr. Detta via en sträcka som normalt tar ungefär 10 minuter att gå. Snyggt.

För att stilla mitt dåliga samvete över denna sena ankomst så tog jag senare ett beslut som antingen visar sig vara det bästa eller det sämsta jag gjort i livet. Förmodligen fortfarande lite påverkad av groggens parad ut ur min kropp satt jag vid datorn och kollade runt efter lite resor. Fastnade till slut för en med destination Toronto. Två klick senare hade den mitt namn på sig. Vad jag ska dit och göra får framtiden visa, men den 4e december bär det iallafall iväg. Boende? Förmodligen i en mediumstor Samsonite väska som köptes i Thailand och förmodligen fortfarande rymmer min lilla lekamen. Kanske så rullar jag den även ut för Niagara fallen. Vi får se.

Det som dock talar för att denna resa blir det bästa jag gjort är att jag faktiskt känner ett par typer därborta. Och att jag är en charmig jävel. Samt att spontana saker alltid blir bäst. Hur brukar planerade fester arta sig? Fiasko alltför ofta. Spontana däremot har en tendens att alltid bära med sig lite roliga överraskningar i sitt sköte.

Det fina med kråksången är dock att jag egentligen inte skulle dricka föränn vid jul. Men hade jag inte varit så karaktärslös så hade nog Kanada fått klara sig utan mig. Har vi här ett modernt moment 22? Eller kan man passa på att använda Homer Simpsons gamla fras- Alkohol, orsaken och lösningen på alla världens problem...?


RSS 2.0