Spricka i fasaden.

Så har då äntligen bröderna Rongedal släppt sitt debutalbum.En skiva man ska bli glad av sägs det.Själv kan jag dock inte se  eller höra dem utan att tänka på deras mörka förflutna.
Det många inte vet är att man från en början var tre bröder.Bröderna styrdes stenhårt av fadern Torsten och modern Riita,det talades om att lansera de unga Rongedalarna som de nya Herreys.Man for från småstad till småstad,sjungandes,dansandes ständigt med sina så uppskattade leenden som går från öra till öra. Genombrottet stod för dörren...Tills det hemska upptäcktes, den yngsta brodern Asco kunde nämligen varken sjunga eller dansa i takt. Katastrofen var ett faktum. Men The show most go on som man säger och de två andra bröderna fick fortsätta sin utstakade väg till stjärnorna medan stackars Asco också fick fortsätta turnera. Fast som huvudattraktion på Cirkus Scott. Åren gick och Asco bodde kvar i sin lilla bur.Men så en dag slog man läger i Härnösandoch två godhjärtade människor fattade tycke för unge Asco.Man adopterade honom och bestämde sig för att älska honom sin sin egen son. Numera jobbar den okända Rongedalen inom poliskåren,trots stora problem att gå i takt så uppges han klara sig bra.Ödet behandlar oss alla olika. Tänk på det ungdomar.

Kommentarer
Postat av: skyttek

Är inte den ena killen kumpan med Nisse Norrbin?

2008-05-29 @ 21:55:32
Postat av: håkan

Du menar Pirayan? Jo,De har umgåtts en hel del...Som sagt, det var ett par godhjärtade männskor som tog hand om honom. Nisse och Göran.

2008-05-29 @ 23:15:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0