Upp till kamp( 6 år för sent...)

Efter att i sex års tid tillsammans med storheter som Loffe Carlsson, Sven Melander och Tom Selleck varit en fanbärare inom ett bespottat område har man nu äntligen fått sin upprättelse. För i och med hockey vms lovärda initiativ har man nu bestämt sig för att försöka rädda en utdöende dinosaur innan det är för sent. Detta uppror går under namnet mustaschkampen (som ni ser på bilden nedan så stödjer till och med MarkyMark Berglund detta...)
Så fram med mopederna ung som gammal, lägg rakhyveln på hyllan, släpp fjunen loss, det är vår! Att sedan något om prostatacancer smugit med i kulliserna är en bisak...Det här handlar om alla mäns och polska kvinnors rättighet. Viva mustasch!

Tydligen driver man på brunoberras.blogg.se en annan kampanj kallad " Gör V-jeansen och pottfrisyren populär igen"  Man har hittills fått ihop en extra medlem. Jens Näsman på Tidningen Ångermanland.

MarkyMark & his funky bunch( brännans brottargrabbar) lovar tydligen utgång till helgen. Om ni vill gå fram och trycka Markus hand så kan det bli lite problem, han äger nämligen en förmåga som gör att han kan gömma sig bakom allt möjligt...Detta inkluderar lyktstolpar, flaggstänger samt i vissa extrema fall, spindelväv. Men om ni mot förmodan hittar honom så skaka inte för hårt, då går armen av ungefär vid armbågen. Be honom istället signera sin nyligen släppta självbiografi kallad SVÄLT.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0