Fråga Varg-Olle.

Då och då händer det att ni, underbara läsare, har lite bekymmer med livet och alla dess frågor. Inte helt oväntat väljer ni då att fråga ert personliga orakel om lite råd och hjälp. När denne inte svarar så faller det sig ganska naturligt att ni då frågar mig. Under de månader som denna blogg drivits har jag överöst med mail som innehåller frågor av de mest varierande slag, många angående mitt privatliv, många av sexuell karaktär, många rent av perversa, gemensamt är att de alltid är underhållande. Jag försöker så gott jag kan att svara på de flesta. Diskret då förstås. Vissa saker passar sig bäst mellan två personer. Men en del av dem är så fascinerande att det är svårt att inte visa dem för någon. Här har ni ett exempel som är helt omöjligt att inte delge er övriga läsare.



                                                Kära Varg-Olle.

Jag är en kille på 31 jordsnurr som har ett problem. Det är så att jag under en lång tid försökt få till stånd ett bråk med en man som driver en konkurrerande internet sida till mig. För några dagar sedan så trodde jag då att jag äntligen lyckats när han uppmärksammade min närvaro med en liten film som han fiffigt nog suttit och knåpat ihop. Länge satt jag och funderade ut ett sätt att hämnas. Nu jävlar ska han få tänkte jag... Men hur? Sedan slog det mig plötsligt. Eftersom jag är Modo-it av naturen så gör jag som de har gjort i alla tider och kommit undan med. Jag kidnappar helt enkelt hans ide och kallar den för min egen, precis som Modo gör med sina hockeyungdomar. Sagt och gjort, jag gjorde en film, jag gjorde två, jag gjorde tre och slutligen fyra... Ingen respons dock. Jag började skicka sms till honom och påminde honom om att kriget var igång nu. Inget svar då heller.Till saken hör att han på sistone mognat totalt. Tidigare kunde man alltid locka honom med en grogg eller något i den stilen. Men på slutet har han utvecklat en sån fruktansvärt stark karaktär att jag inte längre kommer åt honom. Han har blivit så jävla snygg också. Ser alltid fräsch och välvårdad ut. Jag känner mig själv som en slusk när jag är i närheten av honom. Hans skugga är så fruktansvärt kall....

Numera kan jag inte sova. Jag ligger i min säng och stirrar i taket. Varför svarar han inte? Varför i helvete? Är han så jävla stor så att han inte ens kan hedra oss vanliga dödliga med lite bråk? Fy fan... Sedan kissar jag på mig där i sängen. Det är så varmt och skönt. Tänk om det kunde vara så här jämt. Bara varmt och vått, det känns som om jag simmar i Stilla havet. Jag jagar sköldpaddor där, simmar efter dem och skriker att nu är kriget igång. De skrattar och svarar att de också vill bråka lite. Sedan blir det plötsligt kallt och obehagligt. Jag tänker på honom igen. Svara då skriker jag!  Jag blir så förbannad. Jag tar med mig min dator in på toaletten och sätter mig där resten av natten, han kanske svarar då? Det gör han inte. Då börjar jag sakta att pillra bort sårskorpor på min kropp. Det borde väl visa honom hur mycket jag lider. Sedan äter jag upp dem. Det smakar salt. Det gör säkert han också. Jag vill smeka hans kropp nu... Den ser så jäkla vältränad ut. Min ser ut som en jävla saccosäck numera. Men jag är ju också lite äldre... Jag borde verkligen börja träna igen. Kanske svarar han då?

Snälla Varg-Olle, hur ska jag göra? Jag är ju inte bög eller något. Om han bara kunde ge mig ett svar så skulle jag ju inte tänka på honom något mer, eller hur? Hjälp mig, du är mitt enda hopp.

Med vänliga hälsningar Mr "Morgonsnö."


Kära Frost.

Vissa saker gör man bäst i att inte peta alltför mycket i. En del krig kan man inte vinna. Du framstår ju som en modern Don Quijote för fan. Av beskrivningen att dömma så spelar han i en helt annan liga än du själv, han verkar mer mogen på något sätt... Sluta att vara en så inskränkt motherfucker, tänk på att internet kryllar av folk som inte vill annat än att ha en Beef med någon av din natur. Prova till exempel på Lunarstorm. Där finns en massa 14 åringar som inte annat vill än att bråka om allt. Ta hand om dig nu. Allt kommer att ordna sig. Lycka till, mvh Varg-Olle.

Ps. Det där med sårskorporna lät läskigt, prova idominsalva så läker det bättre. Ds


Kommentarer
Postat av: Slusk

där fick han så han teg!



skit fiske på dig Baren!

2008-09-10 @ 14:27:25
Postat av: skyttek

OOPPS!!! Jag känner igen detta: Modo leder med 1-4 borta inför sista perioden, guldet är hemma, men då vänder Brynäs till vinst 6-5 och tar hem guldet. Trodde aldrig jag skulle få uppleva detta igen men dröm om min förvåning då detta krig dog den 10/9-08 en dag att skriva in i historieböckerna!

2008-09-10 @ 18:12:31
Postat av: Rumpie

Haha överlägset!!



Skyttek: Nästa vinst som står i historieböckerna blir när du klämmer dig i brynäströjan karla fixade!!?

2008-09-10 @ 18:30:13
Postat av: Rickard

haha mycket underhållande :) hur kommer man i kontakt med varg-olle?

2008-09-10 @ 18:33:16
URL: http://detdricks.blogg.se/
Postat av: anna

Haha!!

2008-09-11 @ 09:10:31
URL: http://annakaroline.blogg.se/
Postat av: Sofia

är det du som är hästen???

2008-09-15 @ 10:46:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0