Releasefest,den högra skålen har alkoholfri bål.

Eftersom tillgången till dator ständigt växlar för min del så har jag nu beslutat mig för att istället för att skriva om varje liten skitsak som kommer upp så ska jag leka lite Tom Hjelte och knåpa ihop en liten lista på aktuella ämnen som jag antingen retar mig på eller gillar. Och eftersom jag också är en otroligt kreativ själ så har jag naturligtvis också ett namn på den. Trumvirveln symboliseras på det här sättet: Asyuioywgsgölölkrattaatatatat. Här har ni den, Veckans StörEj/ StörMej lista.

STÖR EJ:

Elitserien: För min del får de gärna spela en miljon omgångar. Det blir ändå mer intressant än fotbolls allsvenskan. Kalmar leder den. De har en tangatrosa i sitt klubbemblem. Wow. Dessutom finns det alltid en tjusning att få se Mathias Månsson åka omkring i en specialbeställd hjälm som klarar av att skydda hans enorma huvud från sammanstötningar. Rykten säger att måtten är från Strimma-hjälmen utanför Timrå ishall.

Karaktär: Vissa har det, vissa har det inte. Att det numera också blivit ett slags skällsord i Härnösandstrakten gör mig så lycklig att Viagra får räknas som ett rent placebo piller i jämförelse. Viva förädrar på stan!

The Sonics: Fantastiskt band.


Mathias Åström: Om denne person fått en pizza för varje bra ide han kläckt ur sig skulle han vara oerhört smärt och vältränad. Det är han inte. Men nu får jag vika mig, det där med vetgirig frågesporten var en mycket bra ide. Så lycklig har inte en tjockis gjort mig sedan jag köpte en Salomon Burke skiva för några år sedan.

Idol- juryn: Nu har jag i och för sig bara sett ett avsnitt men den där flintskalliga mannen vid namn Bagge verkar oerhört sympatisk. Tvärtemot de två roll-on deodoranterna som suttit där i tidigare säsonger. Jag drömmer fortfarande mardrömmar om Peter Swartlings krokodilansikte kan jag säga. Det vill jag inte. Ditt as.


STÖR MIG:

Lars Anrell: Det räcker nu. Han var rolig när jag var 15. Sedan dess har jag utvecklats lite grann i alla fall. Det har inte han gjort. Floskeltoppen? Lika som bär? Krönikorna? Gammalt, äldre, äldst. Värst var förra söndagen när han publicerade en krönika om ett mobilsamtal han haft och kallade det för det bästa någonsin. Ring Gus en lördag klockan två på natten istället, det är något man vill läsa om. När går datumet för koppartak ut egentligen?

Bloggkrig: Den feta tanten Åström sjöng tidigt i år.

Vem kan slå Filip och Fredrik: Ganska många om jag får gissa. Men ganska så få ifall de får fortsätta välja deltagare. En chilenare vid namn Ivan som lyckades svara rätt på i runda slängar noll frågor under en timmes tid. Grattis. Programmet känns som en billig ursäkt för att de två ska få leva ut lite rockstjärne-poser vid varje deltävlingsvinst. Och att Ingvar Oldsberg ska få fortsätta vara lik grodan Kermit, vilket han är riktigt duktig på dock.

Magnus Nyström och Tomas Ros: Expressens respektive Aftonbladets hockeyorakel. Får de fortsätta ventilera sina åsikter så är snart Tidningen Ångermanland landets största tidning. Om man slutar skriva om bandy förstås. Vilket inte lär hända så länge Olle Larssons ande fortsätter att sväva över Västernorrland likt påsen i filmen American Beauty

Nu orkar jag inget mer. Ny lista nästa vecka. Kanske.


Kommentarer
Postat av: skyttek

Ideén med Tupperware- ist för pappkartonger på pizzerian med 10:- pant då? Räknas den inte?

(den har jag förövrigt patent på så ingen tattare här snor den av mig)



Alla nya frisparks- samt hörnvarianter i fotboll? Bilda ring runt målvakten?



Den närmsta en bra idé du kommit måtte vara en bidé!





2008-09-22 @ 17:43:20
Postat av: Håkan

Jaja, du har haft dina ljuspunkter... Då har du väl fått en pizza för varje bra ide som du själv anser vara just en bra ide.

Men inget slår min ide om en mantel som man trär på över ryggen varje morgon och drar bort allt rygghår med. Gus och Börje har redan anmält visst intresse, det du...

2008-09-22 @ 19:33:50
Postat av: månsson

en rättelse kör numera medium på hjälmen........det trodde du inte för 7 år sedan, känns oerhört bra...frågan är om du verkligen handlar dina kläder på JC barn avdelning tror det är fler som vill ha svar på den frågan.....

2008-09-23 @ 01:52:57
Postat av: håkan

Kan nog stämma det, tydligen spelar man hockey i din gamla hjälm numera. Globen tror jag att rinken kallas. Och som svar på din fråga så har jag faktiskt bytt upp mig nu, jag handlar på Polarn och pyrets websida nu... Kanonpriser och schyssta, moderiktiga kläder! Skynda fynda!

2008-09-23 @ 14:54:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0