Too drunk to fuck.

Jag. Har. Aldrig. Varit. Så. Bakis. Som. Igår. Redan på morgonen kände jag att något inte stod rätt till i min kropp. Benen hängde inte riktigt med på något sätt. Eller hängde med förresten, det fanns ingenting att ta rygg på när min hjärna beslutat sig för att ta en lång timeout. Som tur var så slapp jag åtminstone köra. Den lotten föll stället på Masken. Wekling drog sig snabbt undan som den maräng han är och valde att sitta och pipa i en annan bil. Min chaufför visade snabbt prov på att han har Stockholms trafik i sin kropp. Snabba starter och fina mjuka stopp hela vägen. Dock inte på grund av trafiksituationen utan att han var tvungen att låta mig släppa ut Herr Magsyra ur min kropp. Helt makalöst. När jag sedan kommit hem så började nästa överskattning av min egen kompetens. Lite hungrig var man allt och det enda som jag ansåg skulle passa var rå fisk. Med facit i hand var det en utav de sämsta ideer min hjärna släppte ur sig på hela helgen. Men då ska ni även veta att den var under the influence i snabbt räknat 87% av tiden. Men, var det värt det? Ja, ja och åter ja. Ge mig en ny chans och jag springer över samma dumma flaskor igen.

Hassela alltså. För att göra en lång historia kort så var det väldigt blött. De nogräknande arrangörerna hade helt riktigt kalkylerat att stället skulla vara folktomt och att ingenting skulle kunna störa de tolv apornas arme från att inta orten och göra processen kort med den medhavda drycken. Spelsinne tror jag att det kan kallas. En stuga kom att bli samtligas hem under två dagar, med någon form av hela havet stormar när det gällde att hitta sin säng. Min blev något mindre än de övrigas då jag adopterade en fåtölj och la mig raklång i den. Ett bra val skulle det komma att visa sig. Mest då på grund av att väldigt få var intresserade av ett byte och att jag således kunde drömma mina våta drömmar relativt ostört. Även där kommer en liten sak kallad spelsinne in i bilden.

Det visade jag dock inte under tävlingarna. Stövelkastning- Sist. Skytte med luftgevär- Dödssist. Softball- Naken, översprungen på en grusplan då jag vaktade min bas lite för oförsiktigt. Frågesport- Sjua. Fotboll- Vinnare men ett knä fattigare. Drinkning- Någonstans i mittenskiktet. I det sista hade jag garanterat kunna hamna bättre till ifall jag inte lagt upp loppet fel och peakat lite väl tidigt. Räknar man skadorna så stod jag som ensam vinnare. Frost tvåa med en armbågskrasch och en man med fågelnamn trea med ett spräckt ögonbryn efter att ha jobbat lite väl tight på buggen. Resterande skador sträcker sig nog till lite kramp i magar efter alla skratt som bjöds. Fantastiskt lyckad helg och jag kan knappt bärga mig till nästa resmål avslöjas. Nu ska jag dock försöka hitta tillbaka till en normal dygnsrytm igen. Och eventuellt försöka stjäla åt mig en ny lever inne på Danderyds Sjukhus. Jag återkommer i detta ämne senare.

Kommentarer
Postat av: Anonym

känns ju som att den där första meningen har blivit nämnd här tidigare

2009-05-11 @ 20:38:48
Postat av: frälsaren

nån var ju tvungen att hålla fågeln i styr....han var ju helt vild....

2009-05-11 @ 20:40:08
Postat av: Cobra

Den kan ha förekommit någon gång tidigare ja... Fast inte i sån där punktform. Nytt och tufft!



Frälsaren: Ja, det är ren tur att såna muskulära resurser finns att tillgå... Annars hade han härjat fritt. Bra jobbat.

2009-05-11 @ 20:48:30
Postat av: Patrik

Jag är väldigt nöjd att jag fick äran att se hur trasig du var dagen efter Olsson. Undra vem faan det var som väste mitt namn när jag cyklade mot trafiken på östermalm. Men det var du i ett par leriga mjukisbrallor med en väldigt vissen uppsyn. Ändå föreslog du att vi skulle ta en pilsner någon dag. Imponerande må jag säga!!

2009-05-11 @ 20:56:16
Postat av: Anna

1a var förresten jag

2009-05-11 @ 22:19:43
URL: http://annakaroline.blogg.se/
Postat av: Håkan

Holma: Man måste upp på hästen så fort som möjligt har jag hört. Jag tror även att du hann se mig från min fräschaste sida, efter vårt möte var det rakt ner i gruvshaktet...

2009-05-12 @ 10:15:33
Postat av: Gurra

När får vi ett blogginlägg om det faktum att allt vände för Älgarna när Niklas Wekling flyttade till Stockholm?

Hyggligt avslöjande.

2009-05-12 @ 15:33:46
Postat av: håkan

Och för Timrå när Putte drog... Vi är något på spåren här. Sanna mina ord.

2009-05-12 @ 16:42:56
Postat av: El Bäpo

Gurra: Kommer du ihåg den där lilla junioren som vi fick spela med och han kallade oss GHB-line. Gud vad stolt han var då. Måste ha varit hans bästa hockeyminne..

2009-05-12 @ 18:44:59
Postat av: frälsaren

Först är man ett geni, sen så jävlar i mig ska man kapas....Ska aldrig köpa nå mer cigg åt dig Gurra!!

2009-05-12 @ 23:31:01
Postat av: Gurra

Putte: Tror han hette något utländskt. Han såg utländsk ut i alla fall...



Niklas: Det skulle vara väldigt olyckligt om du skulle råka få storhetsvansinne så därför måste man se till så du håller dig på mattan.

2009-05-13 @ 01:14:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0